Tre og Teknikk inngår samarbeide med Berotec AB

Tre og Teknikk AS er stolte over å kunne meddele at det er innledet et samarbeid med det svenske selskapet Berotec AB, fremgår det av et nyhetsbrev fra selskapet.


Berotec er et teknikk- og management konsulentfirma, som ble etablert i år 2000. Målsetningen til Berotec er å hjelpe kunder å effektivt løse utfordringer innen forretning-, system- produkt- og bedriftsutvikling. Berotec er eid av sine 210 konsulenter og har kontor i Stockholm, Linköping, Göteborg, Karlstad, Västerås og Örebro.


Kvalitet er det målet som Berotec prioriterer høyest. Deres gode oppfølgingssystem gir både kunde og konsulent et tydelig bevis på at deres virksomhet har høy kvalitet. Deres prioriterte mål er NöjdKundindex på mer enn 97 %, noe som de har lykkes med i år igjen.


Berotecs tjenester spenner fra utviklere, konstruktører, programmerere, testere, prosjektledere, forandringsledere, bedriftsutviklere til sjefer og ledere. De er aktive innenfor syv sterke bransjer; IT, medisinsk teknikk, verksted, forsvar, data-telecom, kjernekraft og automotive.


Av de mange fagområdene som Berotec besitter kompetanse i, tror Tre og Teknikk at områdene virksomhets- og produksjonsutvikling vil kunne være av spesiell interesse for selskapets kundegruppe.


 
NoAd