Ny administrerende direktør i Treindustrien

Fiskeriøkonom Heidi Kielland (45) er ansatt som ny administrerende direktør i Treindustrien. Hun vil tiltre stillingen 1. august 2013, og overtar etter Knut Fjulsrud som fortsetter i annen stilling i Treindustrien frem til september 2014.

Heidi Kielland går fra Leca til trelast. (Foto: Linkedin)
Heidi Kielland går fra Leca til trelast. (Foto: Linkedin)

Kielland er utdannet fiskeriøkonom. Hun har videre en mastergrad i personalledelse og en MBA, der masteroppgaven var «Bygg for framtida – kretsløpsøkonomi en del av løsningen». I tillegg har hun et masterprogram i informasjon og informasjonsledelse fra BI.


Heidi Kielland har vært salgsansvarlig i fiskeeksportselskapet Svein Torrissen & Sønner AS i Bodø. Siden 2002 har hun vært ansatt i Saint-Gobain Byggevarer AS, hvor hun blant annet har jobbet med strategisk kommunikasjon og myndighetskontakt. Hun kommer nå fra stillingen som fabrikksjef på Weber Leca i Lillestrøm.


Kielland har god erfaring fra samfunns- og myndighetskontakt, samt mediehåndtering og omdømmebygging. Hun er videre aktiv i kommunepolitikken i Rælingen, og er i dag varaordfører i kommunen.


– Vi er glade for å ha knyttet til oss Heidi Kielland, og ser frem til å få henne med på laget i en svært krevende og utfordrende tid for bransjen og hele verdikjeden, sier styreleder i Treindustrien, Knut Ringvold.


 
NoAd