Viktig PTF-møte i Asker

Samtidig som skognæringen er inne i en av sine alvorligste kriser, inviterer Papirindustriens Tekniske Forening til vårmøte på Leangkollen Hotell i Asker. Dessuten blir det bedriftsbesøk hos Elopak og et historisk tilbakeblikk på papirindustrien i Drammen. Dagens situasjon for treforedlingsindustrien tilsier at det aldri har vært viktigere for skognæringen og medlemmene å møte opp på et PTF-møte.

Vårens PTF-møte på Leankollen i Asker er viktig for alle med tilknytning til skognæringen.
Vårens PTF-møte på Leankollen i Asker er viktig for alle med tilknytning til skognæringen.

De faglige foredragene på vårens gruppemøte spenner fra ventiler og renseteknologi til rekvisitapartnerskap, papirtrykkbarhet, motordrifter og mekanisk masseproduksjon. Dette innebærer et bredt faglig innhold med emner av interesse for de fleste.

Like viktig som de faglige foredragene er PTFs rolle som kameratforening og forum for nettverksbygging. Når krisen er så overhengende som nå, er det viktigere enn noen gang at man tar seg fri fra de daglige utfordringer, for å få det nødvendige påfyll et møte med venner og kolleger kan tilby. Vi ønsker alle å ha en skognæring i fremtiden. Akkurat nå vet vi ikke hvordan vi skal bidra til å få det til. Møt opp på Leangkollen 14. mai!

Program for PTFs vårmøte finnes her, med påmeldingslenke her.


 
NoAd