Almab til Fønhus Maskin

Med virkning fra 1. desember har Fønhus Maskin AS overtatt markedsføringen av det omfattende produktprogrammet til Almab AB, fremgår det av en pressemelding fra Fønhus Maskin. Programmet omfatter bl. a. tørr- og råsorteringer, høvlerier, fingerskjøtanlegg og malelinjer.

Daglig leder Helge Fønhus er godt fornøyd med at Fønhus Maskin AS heretter skal markedsføre og følge opp Almab i Norge.
Daglig leder Helge Fønhus er godt fornøyd med at Fønhus Maskin AS heretter skal markedsføre og følge opp Almab i Norge.

I mer en 25 år har disse produktene blitt markedsført i Norge gjennom Almab Norge AS og dets leder Tore Løvall. Det faktum at Løvall nærmer seg pensjonsalderen og har vært plaget med en del sykdom den senere tid, gjør sitt til at han nå ønsker å trappe ned.


Tore Løvall fremholder at han har et oppriktig ønske om at Almabs store aktivitet i Norge skal fortsette. – Jeg vil selvfølgelig at mine kunder og gode venner i bransjen fremdeles skal ha tilgang til Almabs gedigne kunnskap og tekniske finesser, fastslår han.


– Det er derfor med stolthet og ydmykhet at vi her på Fønhus Maskin tar imot tilbudet om å videreføre Almab Norges plass i den norske treindustrien, sier Helge Fønhus. – Vi er selvfølgelig også veldig glade for at Tore i en overgangsfase vil kunne bidra aktivt, om ikke annet som en veldig kunnskapsrik konsulent.


 
NoAd