Moelven-produkter på Island

Nå selger også Moelven høvlede trevarer til Island. Salget går via selskapets salgskontor i Danmark, som igjen selger til Bauhaus på Island.

I butikkens sortiment kan islendingene nå blant annet velge sandkasse i varmebehandlet tre til sine barn. Foto: DMR Reklame A/S
I butikkens sortiment kan islendingene nå blant annet velge sandkasse i varmebehandlet tre til sine barn. Foto: DMR Reklame A/S

Tidligere har Moelvens høvlede treprodukter primært bare vært representert i Norge, Sverige og Danmark. Moelven Danmark AS har i år solgt produkter til kjeden Bauhaus, som har opprettet et nytt utsalg på Island.


I butikkens sortiment kan islendingene nå velge Moelvens furugulv i massivtre, gran- og furupaneler, terrassekledning i Thermowood, terrassefliser, sandkasse, barnebord med benk og tilsvarende for voksne.


Divisjonssjef Bjarne Hønningstad i Moelven Wood synes det er spennende at Moelven nå leverer foredlede varer også til Island.


– Bauhaus har handlet både interiør og eksteriør produkter av Moelven, og vi håper vårt brede produktsortiment og distribusjonskraft gir positivt effekt i markedet på Island, sier Hønningstad.


For Moelven Danmark har Bauhaus åpnet dørene til et nytt marked:


– Vi er tilfredse med å få profilere oss og brande oss i dette markedet, fastslår Hønningstad.


 
NoAd