Farmandprisen til Norske Skog

02.10.2012 Norske Skog er tildelt Farmandprisen 2012 for beste årsrapport for 2011 i gruppen for børsnoterte selskap. Konsernet er tidligere tildelt prisen, som er den eldste og mest prestisjefylte pris for årsrapporter i Norge, i 1991 og 1999.

Norske Skog har igjen fått Farmandprisen for beste årsrapport. Den ble utdelt første gang i 1955. (Foto: Norske Skog)
Norske Skog har igjen fått Farmandprisen for beste årsrapport. Den ble utdelt første gang i 1955. (Foto: Norske Skog)

Farmandprisen ble første gang utdelt i 1955, innstiftet av forretningsbladet Farmand, som ble etablert i 1891. Det ble lenge regnet som det fremste forretningstidsskrift i Norden.


Årsrapporten for 2011 fra Norske Skog ble rost av juryen og slo fjorårsvinner Cermaq, som fikk andreplass. Tildelingen av prisen regnes som en stor ære for Norske Skog, idet både tekst, tabeller grafikk og bilder i hovedsak er produsert av selskapets egne folk.


Juryen for Farmandprisen fremholdt i sin uttalelse at «dette er en bunnsolid og åpen rapport der presentasjon og utforming reflekterer seneste års aktivitet på en svært god måte. Den gir også en gjennomført introduksjon til selskapets virksomhet og produksjon med sammenlignende kvantitativ informasjon. Regnskapet er omfattende og detaljert, og det er lagt til en svært god oversikt og diskusjon rundt emner som miljø og bærekraft».


 
NoAd