Jan Roger Lund ny TTF-leder

Produksjonssjef Jan Roger Lund fra Romerike Trelast AS ble valgt til ny styreleder i Treindustriens Tekniske Forening (TTF) på generalforsamlingen 23. april. Med seg som ny nestleder fikk han divisjonssjef Bård Inge Kjeldstad fra Kjeldstad Sagbruk & Høvleri AS. Lund overtok ledervervet eller Ola Trønsdal fra InnTre i Verdal.
Jan Roger Lund ( i midten) er valgt til ny styreleder i Treindustriens Tekniske Forening. Som nytt styremedlem fikk han med seg Ylva Steiner. Tom Opåsen var ikke på valg. De øvrige styremedlemmene var ikke til stede ved fotograferingen.
Jan Roger Lund ( i midten) er valgt til ny styreleder i Treindustriens Tekniske Forening. Som nytt styremedlem fikk han med seg Ylva Steiner. Tom Opåsen var ikke på valg. De øvrige styremedlemmene var ikke til stede ved fotograferingen.Forsker Ylva Steiner ved Norsk Treteknisk Institutt ble valgt som nytt medlem i styret, mens avdelingsleder Tom Opåsen fra Falkenberg og prosjektmedarbeider Rune Frogner fra Moelven Timber AS ikke var på valg.

50 stemmeberettigende medlemmer var til stede på generalforsamlingen, som fant sted på Skaslien Gjestgiveri, Kirkenær.
 
NoAd