Moelven storsatser på limtre i Sverige

Moelven Töreboda velger å satse i lavkonjunkturen for å stå bedre rustet når det snur. Siden 2004 har bedriften arbeidet bevisst for å gå fra volumproduksjon til verdi, og nå står man foran det siste og største trinnet med å bygge en ny fabrikk for større limtrekonstruksjoner. De seneste årene har man investert i et nytt forretningssystem, bygget nye kontorlokaler i Töreboda, samt utviklet Europas mest moderne kappanlegg for høy service med raske leveranser. Moelven-konsernet satser på Moelven Töreboda på grunn av den erfaring og kompetanse bedriften har, fremgår det av en pressemelding.
Moelven Töreboda har investert i nytt kontorbygg og nytt forretningssystem, og satser nå på å bygge Europas meste moderne prosjektfabrikk for større limtrekonstruksjoner.
Moelven Töreboda har investert i nytt kontorbygg og nytt forretningssystem, og satser nå på å bygge Europas meste moderne prosjektfabrikk for større limtrekonstruksjoner.– Vi har som mål å bli Europas mest moderne prosjektfabrikk 2015, sier fabrikkdirektør Roger Roser på Moelven Töreboda. – Den nye investeringen på SEK 59 millioner frigjør nye muligheter til å skape bedre produkter og høyere servicegrad til våre kunder. Denne beslutningen sikrer våre mål i fremtiden, fastslår han.

Les mer her!
 
NoAd